Handjes gezocht!!!

NL Doet bij scouting St. Maarten

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor onze scouting? Doe dan op 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op deze dag willen we op en rondom het terrein van scouting St. Maarten diverse werkzaamheden aanpakken. Dit samen met de vrijwilligers en de leden vanuit de eigen vereniging. Ook wethouder Geert Gabriëls komt ons weer een handje helpen. Op deze dag hebben we onder andere het volgende gepland staan:

  • schilderwerk van ramen, deuren en kozijnen zowel binnen als buiten
  • plaatsen van inbraakstrips op deuren
  • vervangen van enkele kranen
  • aanpassen van de buitenverlichting
  • zomer klaar maken van het buitenterrein

Op het einde van de dag hopen we dat we samen terug kunnen kijken op een geslaagde dag. Een dag waar we met vele handen een heleboel werk verzet hebben. Een dag dat we samen gewerkt hebben en niet te vergeten samen plezier gehad te hebben. Een dag om aan herinnerd te worden. We beginnen deze dag om 9:30uur. Tussen de middag staat er een gezamenlijke lunch klaar voor de vrijwilligers. De dag wordt rond 16:00uur afgesloten onder het genot van een drankje en een bedankje.

Help je ons mee om deze klus te klaren? Stuur een mailtje naar secretariaat@scoutingstmaarten.nl of kom gewoon op zaterdag 10 maart naar de blokhut. Ook als je maar een uurtje of een paar uurtjes komt helpen, zijn we je zeer dankbaar. En niet te vergeten… het is nog gezellig ook!

Wil je alvast in de stemming komen? Op zaterdag 3 maart gaan we tussen 10:00uur en 14:00uur pionierhout schillen. Ook hierbij kunnen we de nodige handjes gebruiken. Laat even per e-mail weten of je komt.

Alvast bedankt voor jullie inzet!
Scouting St. Maarten

Tags: