Prijsuitreiking ‘The Crazy Quarantaine Corona Game’

Crazy Corona Quarantaine Game - Prijsuitreiking

Na 10 weken elke zaterdag thuis opdrachten uitgevoerd te hebben, vond op 4 jl. dan eindelijk de prijsuitreiking plaats van ‘The Crazy Quarantaine Corona Game’. Voordat we daadwerkelijk begonnen was er eerst nog een groot applaus voor alle scouts die mee hebben gedaan, wat hebben jullie ontzettend goed jullie best gedaan en wat zijn jullie creatief. In een woord geweldig!!!

De jury heeft het dan ook weer elke week moeilijk gehad om te komen tot een top 3 per opdracht, meer dan 100 films en foto’s zijn de revue gepasseerd. Pfff wat een werk, maar geweldig om te zien.

Iedere scout die had meegedaan aan deze game ontving een unieke badge. Deze hebben we speciaal voor jullie ontworpen en laten maken. Deze badge is voor op het uniform en zo worden we er elke week weer aan herinnert.

Er was zelfs nog een podium gebouwd voor de top 3 van deze game, in dit geval allemaal dames. En spannend dat het was, wie eindigt op plaats 1, 2 en 3. Na een zinderend moment kwam het verlossende woord. Op de derde plaats geëindigd: Fleur, op de tweede plaats geëindigd: Lotte en op de eerste plaats geëindigd: Nora. Van hart gefeliciteerd dames.

Uit de handen van de hopman werden de prijzenbekers overhandigd. Geen van de dames had nog een prijzenkast, dus dit is het begin. Normaal sluiten we het zomerkamp af met een gezamenlijke groepsfoto. Dit jaar gaan we vanwege de corona niet op zomerkamp dus sluiten we de prijsuitreiking af met een groepsfoto.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en wij hopen elkaar weder te zien in het nieuwe seizoen. Hopelijk onder normale omstandigheden. Blijf gezond en tot in augustus.

De Scoutsstaf