Hollywood, here we come

Hollywood

Zaterdag 22 september 2018 is het jaarlijkse groepsspel voor alle speltakken van scouting St. Maarten incl. het overgooien van de oudste speltakleden naar de nieuwe speltakken. Dit jaar staat deze dag in het teken van Hollywood. Een dag vol glitter en glamour. Dat wordt dus een schitterende dag. Een dag die je niet wil missen.

We verzamelen om 9.45 uur in het Molenakkerpark (nabij de Montessorischool). Na de gezamenlijke opening, het welkomstwoordje en de uitleg lopen we in groepjes diverse tochtjes door Molenakker. Op de posten zijn verschillende spellen met een catwalk, slow motions, fotoschoot, de walk of fame en nog veel meer. De centrale post is op het Molenakkerplein nabij Jan Linders, waar we ook gezamenlijk lunchen. Om 15.15uur zijn de ouders, opa's, oma's... welkom in het Molenakkerpark voor het jaarlijkse overgooien. Rond 16.00 uur sluiten we het Hollywood avontuur af.

Zit je nog niet bij scouting? Geen probleem. Iedereen is deze dag welkom en kan (gratis) meedoen. Vind je een hele dag meedoen te lang, dan mag je ook korter meedoen, net zo kort of lang als je maar wil.

Wat nemen we allemaal mee?
Een rugzakje met daarin: Lunchpakket, plastic mok, regenjas (bij verwachte regen), dikke trui of vest (bij koud weer), reserve kleding