Groepsspel

Western Spellendag

Western Spellendag

Op zaterdag 5 oktober is de Western Spellendag. Iedereen mag tijdens deze dag meespelen. Het maakt dus niet uit of je wel of geen lid bent van onze scouting. Wat gaan we allemaal doen?

  • Lasso werpen
  • Verentooi maken
  • Line dancing
  • Tipi maken
  • en nog veel meer...

We beginnen deze dag om 10.00uur bij de speeltuin in het Molenakkerpark (nabij de Montessorischool) en is rond 15.00uur afgelopen. Wil je meedoen? Laat het dan even weten via info@scoutingstmaarten.nl.

Groepsspel 2018

Groepsspel 2018

Op zaterdag 22 september 2018 liepen de Hollywood-sterren door Molenakker. Dit jaar vond namelijk het groepsspel van scouting St. Maarten plaats op Molenakker. Het groepsspel stond in het teken van Hollywood. Vanaf de centrale post op het Molenakkerplein vertrokken de Hollywood-sterren in groepjes steeds naar een post op Molenakker. Hier werden opdrachten gedaan, zoals een crewtent opbouwen, catwalk lopen, stuntmannenpad bewandelen, complete make-over, Fotoshoot, Oscars gooien, sprookjesfilm maken en nog veel meer.

Hollywood, here we come

Hollywood

Zaterdag 22 september 2018 is het jaarlijkse groepsspel voor alle speltakken van scouting St. Maarten incl. het overgooien van de oudste speltakleden naar de nieuwe speltakken. Dit jaar staat deze dag in het teken van Hollywood. Een dag vol glitter en glamour. Dat wordt dus een schitterende dag. Een dag die je niet wil missen.

Groepsspel 2017 (incl. foto's)

De mummie

Op zaterdag 30 september 2017 was het jaarlijkse groepsspel. Dit jaar stond alles in het teken van Egypte. Ondanks dat het de hele dag heeft geregend, was het toch super leuk en gezellig. De dag startte in Altweerterheide. Het oog van Horus wees ons de weg naar de Nijl. Via een touwbrug gingen we over de Nijl. Vervolgens hebben we piramides gebouwd van winegums en satestokjes. Na een heerlijke lunch bij de Kinderboerderij gingen we aan de slag met ons irrigatiesysteem en werden de oudste onder ons gemummificeerd.

Tags: