NLdoet

NLdoet 2018: Vele handen maken licht werk!

Vandaag was het zover, NLdoet 2018 was een feit. Vele klusjes stonden op het programma, van het bij elkaar doen van bladeren en het ververen van raam kozijnen tot het schoonmaken van de dakgoten en reparatie- werkzaamheden. Een leuke en fannatieke club van vrijwilligers, ouders, leiding en speltakken hebben vandaag heel hard gewerkt om alles weer mooi te maken (en daarnaast was er natuurlijk ook ruimte voor wat lol en plezier). Aan alle vrijwilligers en de organisatie: Bedankt voor jullie inzet!

Foto's:

Tags:

NL doet 2016

Zoals jullie waarschijnlijk niet is ontgaan staan er aan de voorzijde van ons gebouw wat mooie bouwwerken.

Deze bouwwerken zijn gemaakt tijdens NL doet op 12 maart. Ook is er wat gedaan aan het losliggend groen rondom de blokhut. Na veel voorbereiding en wat passen en meten staan er nu 2 schommels en een basis voor een toren met glijbaan. Word vervolgd dus…

Graag willen wij iedereen bedanken die hieraan aan hebben meegeholpen!

Tags: