Samenwerkingsovereenkomst Heerschap Verbindt!

ondertekening samenwerkingsovereenkomst “Heerschap Verbindt!” door Paul Smeets (Scouting St. Maarten) en Tom van der Putten (Heerschap Groep)

Met trots maken wij bekend dat wij de samenwerkingsovereenkomst “Heerschap Verbindt!” hebben afgesloten met Heerschap Groep, die vanaf 1 januari 2022 in gaat. Heerschap Groep heeft een uniek concept bedacht (Heerschap Verbindt!) waarin verenigingen, naast een jaarlijks sponsorbedrag, tevens worden uitgedaagd om zelf extra inkomsten te verdienen door middel van (spaar)acties en verkoopactiviteiten. Een voorbeeld van een actie is de ‘Spek de kas actie’, waarbij iedere klant stemt op zijn of haar favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging ontvangt, hoe hoger de extra inkomsten bovenop het jaarlijkse sponsorbedrag wordt. Daarnaast vinden er gedurende de samenwerking ook verkoopactiviteiten plaats, waarbij een groot deel van de opbrengst voor de vereniging is. Ook komt er een plaatjesactie, waarbij iedereen kan sparen voor stickers met foto’s van de scouting. Graag zien we jullie tijdens een van de activiteiten bij Heerschap Groep!

 

Foto: ondertekening samenwerkingsovereenkomst “Heerschap Verbindt!” door Paul Smeets (Scouting St. Maarten) en Tom van der Putten (Heerschap Groep)