Heerschap

Jumbo - My Club Store

Jumbo - My Club Store - Scouting St. Maarten

Hoeveel zegels heb jij al bij elkaar gespaard? Ga je voor 1, 2 of 3 artikelen?

Wist je dat er ook voor de scouting een verdienste uit deze actie te halen valt? Elke bestelling levert namelijk een x bedrag op voor de scouting. Hoe meer artikelen wij met zijn allen bestellen des te hoger dit bedrag wordt.

Spaar dus mee voor jezelf maar ook voor de scouting!

Wij wensen iedereen nog veel spaar plezier!
Heb je nog vagen, neem dan contact op met je speltakleiding.

Met vriendelijke groet,
Scouting Sint Maarten

Sparen bij Jumbo voor gratis clubartikelen

Scouting St. Maarten artikel bij Jumbo

Vanaf woensdag 18 september gaan wij samen met Jumbo Heerschap, met winkels in Weert, Heythuysen en Nederweert, met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy en Jumbo Roel Heerschap Heel een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en vrijwilligers kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Heerschap Verenigt

Scoutings Weert bij Heerschap verenigt

Vanwege het 50-jarige bestaan van Heerschap heeft Heerschap de actie "Heerschap verenigt" van 11 januari toe en met 3 maart 2017 gehouden. In totaal werd er 25.000 euro verdeeld onder de 54 deelnemende Weerter verenigingen. Op 4 maart 2017 werden bij Jumbo Heerschap Collegeplein de 54 cheques uitgedeeld aan de deelnemende verenigingen. De 6 weerter scoutinggroepen hebben in totaal 2.844,10 euro ontvangen van Heerschap (Jumbo). Wij als scouting St. Maarten hebben 455,42 euro ontvangen.

Hallo Jumbo

Zaterdag 28 januari waren de bevers en de welpen bij de Jumbo Heerschap Collegeplein in Weert in het kader van de actie Heerschap Verenigt. De bevers en de welpen hadden leuke tochtjes en opdrachten in de stad, zoals een GPS-tocht, een fototocht en onderweg waren er nog bevervriendjes en -vriendinnetjes. Ook moesten de jungledieren gevonden worden. Helaas was er niet voldoende tijd dat iedereen alle opdrachten kon doen, maar het was een zeer geslaagde gezellige ochtend in de stad en bij de Jumbo. O ja, uiteraard hebben we ook nog heel veel vouchers verzamelt voor de actie.

Heerschap Verenigt

Bakkerij Heerschap bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd met de actie “Heerschap verenigt”! Scouting St. Maarten is één van de geselecteerde verenigingen en daar zijn wij trots op!