Heerschap Verbindt!

Plaatjesactie AH Heerschap

Uitreiking AH Heerschap plaatjesalbum scouting St. Maarten

Maandag 23 oktober 2023 start de plaatjesactie van Albert Heijn Heerschap. Ook onze vereniging mag meedoen met de plaatjesactie en daar zijn wij trots op! Op zaterdag 21 oktober mochten wij de eerste plaatjesalbums in ontvangst nemen uit handen van Stan Heerschap en ons album ziet er fantastisch uit. Wil je ook een album? Dan kun je deze verkrijgen voor € 4,99 bij AH Heerschap in Weert.

Spek de Kas actie Heerschap

Spek de Kas - Heerschap Verbindt! - AH Heerschap Muntpassage Weert

Op 26 november 2022 mochten wij ons bij AH Heerschap Muntpassage promoten voor de Spek de Kas actie (onderdeel van Heerschap Verbindt). En dat is gelukt, zoals jullie kunnen zien op de foto. Wij willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund! Spaar vooral door voor onze scouting. Dat kan nog tot en met 18 december 2022.

Samenwerkingsovereenkomst Heerschap Verbindt!

ondertekening samenwerkingsovereenkomst “Heerschap Verbindt!” door Paul Smeets (Scouting St. Maarten) en Tom van der Putten (Heerschap Groep)

Met trots maken wij bekend dat wij de samenwerkingsovereenkomst “Heerschap Verbindt!” hebben afgesloten met Heerschap Groep, die vanaf 1 januari 2022 in gaat. Heerschap Groep heeft een uniek concept bedacht (Heerschap Verbindt!) waarin verenigingen, naast een jaarlijks sponsorbedrag, tevens worden uitgedaagd om zelf extra inkomsten te verdienen door middel van (spaar)acties en verkoopactiviteiten. Een voorbeeld van een actie is de ‘Spek de kas actie’, waarbij iedere klant stemt op zijn of haar favoriete vereniging.