2023

Sinte Merte 2023

Sinte Merte Weert 2023

Zaterdag 11 november 2023 organiseert Scouting St. Maarten in het centrum van Weert de jaarlijkse viering van Sinte Merte. Om 19.00 uur is er in de dekenale stadskerk Sint Martinus een korte kinderviering. Tijdens de viering wordt ingegaan op het verhaal rondom Sint Maarten.

Nadat in de kerk alle lampionnen zijn ontstoken start de lampionnenoptocht. Sint Maarten gaat te paard voorop samen met de tamboers. De lampionnenoptocht loopt vanaf de kerk door de Beekstraat en de Beekpoort naar het terrein van Scouting St. Maarten aan de Nazarethsteeg.

Tags: 

Sponsorwinkel

Sponsorwinkel Weert

Op zaterdag 28 oktober 2023 werden bij de sponsorwinkel diverse cheques uitgereikt. Wij waren zeer vereerd dat wij een cheque in ontvangst mochten nemen uit handen van Margriet Ghijsen (oma van twee van onze jeugdleden). Zij heeft hiervoor vele uren als vrijwilliger gewerkt in de sponsorwinkel en een heel mooi bedrag voor ons bij elkaar gespaard. Margriet, super bedankt!!!

Lockdown Weert 2023

PlusScouts Scouting St. Maarten - Lockdown Weert 2023

Maar liefst 120 teams, bestaande uit meer dat 1000 enthousiaste deelnemers, deden mee aan de Lockdown Weert 2023, georganiseerd door scouting Hubovra. Ook de PlusScouts van scouting St. Maarten deden mee aan deze grote "escape-room". Na veel fietsen, puzzelen en opdrachten doen, resulteerde dit in een 6e plaats, wat een geweldige prestatie!

Tags: