2019

Jumbo - My Club Store

Jumbo - My Club Store - Scouting St. Maarten

Sparen, sparen en sparen. Dat hebben de leden van diverse verenigingen gedaan bij Jumbo Heerschap. Ook onze leden hebben gespaard voor clubartikelen met hun eigen naam. Diverse schoenentassen, drinkflessen, toilettassen, rugzakken, handdoeken en hoodies zijn bedrukt met het logo van scouting St. Maarten en de eigen naar van het lid. Behalve de diverse artikelen heeft jumbo ook nog een bijdrage gegeven aan de vereniging per gespaard artikel. Op 20 januari 2020 werden de cheques overhandigt aan de diverse clubs, waaronder onze scouting!

Jan Linders Fonds

Jan Linders Molenakker - Scouting St. Maarten

Vandaag hebben we bij Jan Linders Molenakker deze mooie cheque mogen ophalen! Heel erg bedankt dat wij in 2019 jullie goede doel mogen zijn. Ook voor 2020 hebben de medewerkers van Jan Linders Molenakker "Scouting St. Maarten" gekozen om te adopteren als lokaal goed doel. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor scouting St. Maarten. Uiteraard zullen wij in 2020 weer regelmatig in of bij de Jan Linders Molenakker aanwezig zijn met diverse activiteiten. 

Cup Cake Cup

CupCakeCup bij Jan Linders Molenakker

Wil je zelf ook eens een mooie en lekkere cupcake maken? Kom dan zaterdag 21 december 2019 tussen 10.00uur en 15.00uur naar Jan Linders Molenakker. Scouting St. Maarten organiseert daar een Cup Cake Cup. Je kunt zelf aan de slag met het versieren van cupcakes. En wie weet.... wellicht maak jij wel de mooiste van dag!

Sinte Merte

Sinte Merte bij Scouting St. Maarten

Op maandag 11 november 2019 organiseert organiseert Scouting St. Maarten in het centrum van Weert de jaarlijkse viering van Sinte Merte. Om 19.00 uur is er in de dekenale stadskerk een korte kinderviering. Tijdens de viering wordt ingegaan op het verhaal rondom Sint Maarten.

Nadat alle lampionnen zijn ontstoken trekt er een lampionnenoptocht vanaf de kerk door de Beekstraat, naar het terrein van Scouting St. Maarten aan de Nazarethsteeg. Sint Maarten die te paard voorop gaat, steekt op het scoutingterrein de grote Sinte Mertehoûp aan.

Jumbo - My Club Store

Jumbo - My Club Store - Scouting St. Maarten

Hoeveel zegels heb jij al bij elkaar gespaard? Ga je voor 1, 2 of 3 artikelen?

Wist je dat er ook voor de scouting een verdienste uit deze actie te halen valt? Elke bestelling levert namelijk een x bedrag op voor de scouting. Hoe meer artikelen wij met zijn allen bestellen des te hoger dit bedrag wordt.

Spaar dus mee voor jezelf maar ook voor de scouting!

Wij wensen iedereen nog veel spaar plezier!
Heb je nog vagen, neem dan contact op met je speltakleiding.

Met vriendelijke groet,
Scouting Sint Maarten
 

Halloween

Halloweentocht 2019

Zaterdag 26 oktober 2019 ... Halloween in Weert... Durf jij het aan? Klik dan hier om je aan te melden en voor meer info, want ook dit jaar organiseren wij weer een spannende Halloweentocht in Weert. Vanaf 18.00 uur vertrekken de jongste kinderen samen met hun ouders als eerste groep en om 22.00 uur vertrekt de laatste groep. Na afloop kun je genieten van een griezelig, maar gezellig samenzijn. Ook zijn er snacks en consumpties verkrijgbaar.

Tags: 

Western Spellendag

Western Spellendag

Op zaterdag 5 oktober is de Western Spellendag. Iedereen mag tijdens deze dag meespelen. Het maakt dus niet uit of je wel of geen lid bent van onze scouting. Wat gaan we allemaal doen?

  • Lasso werpen
  • Verentooi maken
  • Line dancing
  • Tipi maken
  • en nog veel meer...

We beginnen deze dag om 10.00uur bij de speeltuin in het Molenakkerpark (nabij de Montessorischool) en is rond 15.00uur afgelopen. Wil je meedoen? Laat het dan even weten via info@scoutingstmaarten.nl.

Jan Linders Fonds

Jan Lindrers, Molenakker, Jan Linders Fonds, Scouting St. Maarten

Op zaterdag 21 september was het feest bij Jan Linders Molenakker. Daar ontvingen wij de cheque van het Jan Linders Fonds voor het eerste half jaar van 2019, een lekker ijsje en een klein behendigheidsspelletje. 

Graag willen wij Jan Linders Molenakker, het Jan Linders Fonds bedanken voor hun bijdrage en inzet. Tevens willen wij onze jeugdleden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor het Jan Linders Fonds.

Sparen bij Jumbo voor gratis clubartikelen

Scouting St. Maarten artikel bij Jumbo

Vanaf woensdag 18 september gaan wij samen met Jumbo Heerschap, met winkels in Weert, Heythuysen en Nederweert, met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy en Jumbo Roel Heerschap Heel een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en vrijwilligers kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Vlaggenparade EK Triathlon Weert

Vlaggenparade EK Triathlon 2019

Op 30 mei 2019 was de openingsceremonie van het EK Triathlon in Weert. In totaal nemen 43 landen deel aan het EK Triathlon met een deelnemersveld van ca. 2500 athleten. Tijdens de vlaggenparade mochten o.a. de leden van onze scouting de vlag van een land dragen, gevolgt door de athleten van dat land. Zo werden de vlaggen van o.a. Estland, Armenië, Oostenrijk, Lichtenstein, Litouwen en Noorwegen door onze scouting gedragen. Het was een hele eer om de vlag te mogen dragen en te gelijkertijd was het erg leuk om bij de openingsceremonie aanwezig te zijn.

Tags: 

Pages