Vlaggenparade EK Triathlon Weert

Vlaggenparade EK Triathlon 2019

Op 30 mei 2019 was de openingsceremonie van het EK Triathlon in Weert. In totaal nemen 43 landen deel aan het EK Triathlon met een deelnemersveld van ca. 2500 athleten. Tijdens de vlaggenparade mochten o.a. de leden van onze scouting de vlag van een land dragen, gevolgt door de athleten van dat land. Zo werden de vlaggen van o.a. Estland, Armeniƫ, Oostenrijk, Lichtenstein, Litouwen en Noorwegen door onze scouting gedragen. Het was een hele eer om de vlag te mogen dragen en te gelijkertijd was het erg leuk om bij de openingsceremonie aanwezig te zijn.

Tags:

Is sjorren saai?

Sjorren

Sjorren is niet saai. Zeker als je iets leuks maakt, zoals de scouts die deze leuke wip hebben gemaakt!

Tags:

Wij zijn zeer vereerd dat de medewerkers van Jan Linders Molenakker "Scouting St. Maarten" hebben gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2019. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor scouting St. Maarten. Uiteraard zullen wij in 2019 regelmatig in of bij de Jan Linders Molenakker aanwezig zijn met diverse activiteiten. Zo gaan de bevers op 9 maart bij Jan Linders lekker koken. Kom gerust eens kijken!!! Wij willen de medewerkers van Jan Linders Molenakker alvast bedanken voor hun inzet voor scouting St. Maarten.