Halloween

Halloweentocht 2019

Zaterdag 26 oktober 2019 ... Halloween in Weert... Durf jij het aan? Klik dan hier om je aan te melden en voor meer info, want ook dit jaar organiseren wij weer een spannende Halloweentocht in Weert. Vanaf 18.00 uur vertrekken de jongste kinderen samen met hun ouders als eerste groep en om 22.00 uur vertrekt de laatste groep. Na afloop kun je genieten van een griezelig, maar gezellig samenzijn. Ook zijn er snacks en consumpties verkrijgbaar.

Western Spellendag

Op zaterdag 5 oktober is de Western Spellendag. Iedereen mag tijdens deze dag meespelen. Het maakt dus niet uit of je wel of geen lid bent van onze scouting. Wat gaan we allemaal doen?

• Lasso werpen
  • Verentooi maken
  • Line dancing
  • Tipi maken
  • en nog veel meer...

We beginnen deze dag om 10.00uur bij de speeltuin in het Molenakkerpark (nabij de Montessorischool) en is rond 15.00uur afgelopen. Wil je meedoen? Laat het dan even weten via info@scoutingstmaarten.nl.

Jan Lindrers, Molenakker, Jan Linders Fonds, Scouting St. Maarten

Op zaterdag 21 september was het feest bij Jan Linders Molenakker. Daar ontvingen wij de cheque van het Jan Linders Fonds voor het eerste half jaar van 2019, een lekker ijsje en een klein behendigheidsspelletje.

Graag willen wij Jan Linders Molenakker, het Jan Linders Fonds bedanken voor hun bijdrage en inzet. Tevens willen wij onze jeugdleden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor het Jan Linders Fonds.

Sparen bij Jumbo voor gratis clubartikelen

Scouting St. Maarten artikel bij Jumbo

Vanaf woensdag 18 september gaan wij samen met Jumbo Heerschap, met winkels in Weert, Heythuysen en Nederweert, met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy en Jumbo Roel Heerschap Heel een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en vrijwilligers kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Vlaggenparade EK Triathlon Weert

Vlaggenparade EK Triathlon 2019

Op 30 mei 2019 was de openingsceremonie van het EK Triathlon in Weert. In totaal nemen 43 landen deel aan het EK Triathlon met een deelnemersveld van ca. 2500 athleten. Tijdens de vlaggenparade mochten o.a. de leden van onze scouting de vlag van een land dragen, gevolgt door de athleten van dat land. Zo werden de vlaggen van o.a. Estland, Armenië, Oostenrijk, Lichtenstein, Litouwen en Noorwegen door onze scouting gedragen. Het was een hele eer om de vlag te mogen dragen en te gelijkertijd was het erg leuk om bij de openingsceremonie aanwezig te zijn.

Is sjorren saai?

Sjorren

Sjorren is niet saai. Zeker als je iets leuks maakt, zoals de scouts die deze leuke wip hebben gemaakt!

Tags:

Wij zijn zeer vereerd dat de medewerkers van Jan Linders Molenakker "Scouting St. Maarten" hebben gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2019. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor scouting St. Maarten. Uiteraard zullen wij in 2019 regelmatig in of bij de Jan Linders Molenakker aanwezig zijn met diverse activiteiten. Zo gaan de bevers op 9 maart bij Jan Linders lekker koken. Kom gerust eens kijken!!! Wij willen de medewerkers van Jan Linders Molenakker alvast bedanken voor hun inzet voor scouting St. Maarten.