Molenakker

Jan Lindrers, Molenakker, Jan Linders Fonds, Scouting St. Maarten

Op zaterdag 21 september was het feest bij Jan Linders Molenakker. Daar ontvingen wij de cheque van het Jan Linders Fonds voor het eerste half jaar van 2019, een lekker ijsje en een klein behendigheidsspelletje.

Graag willen wij Jan Linders Molenakker, het Jan Linders Fonds bedanken voor hun bijdrage en inzet. Tevens willen wij onze jeugdleden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor het Jan Linders Fonds.

Groepsspel 2018

Op zaterdag 22 september 2018 liepen de Hollywood-sterren door Molenakker. Dit jaar vond namelijk het groepsspel van scouting St. Maarten plaats op Molenakker. Het groepsspel stond in het teken van Hollywood. Vanaf de centrale post op het Molenakkerplein vertrokken de Hollywood-sterren in groepjes steeds naar een post op Molenakker. Hier werden opdrachten gedaan, zoals een crewtent opbouwen, catwalk lopen, stuntmannenpad bewandelen, complete make-over, Fotoshoot, Oscars gooien, sprookjesfilm maken en nog veel meer.