Jan Linders

Broodje gezond maken bij Jan Linders

Zaterdag 9 maart waren de Bevers bij Jan Linders. Het was gezellig en overheerlijk. We hebben heerlijke ham-kaas-croissants gebakken, sinaasappels geperst in de automaat en opgedronken en broodjes gezond gemaakt.

Jan Linders, bedankt voor deze heerlijke dag!!

Wij zijn zeer vereerd dat de medewerkers van Jan Linders Molenakker "Scouting St. Maarten" hebben gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2019. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor scouting St. Maarten. Uiteraard zullen wij in 2019 regelmatig in of bij de Jan Linders Molenakker aanwezig zijn met diverse activiteiten. Zo gaan de bevers op 9 maart bij Jan Linders lekker koken. Kom gerust eens kijken!!! Wij willen de medewerkers van Jan Linders Molenakker alvast bedanken voor hun inzet voor scouting St. Maarten.

Jan Linders actie 2015

Jan Linders 01

Op 17 oktober 2015 hebben wij de cheque in ontvangst genomen van de Jan Linders Club Spaar Actie. Tussen 14 september en 11 oktober kon iedereen munten voor ons sparen. Dankzij veel enthousiastelingen hebben wij uiteindelijk een cheque van €946,- mogen ontvangen!

Graag willen wij iedereen bedanken die club spaar munten aan ons heeft gedoneerd en uiteraard Jan Linders. Iedereen hartstikke bedankt!