Jan Lindrers, Molenakker, Jan Linders Fonds, Scouting St. Maarten

Op zaterdag 21 september was het feest bij Jan Linders Molenakker. Daar ontvingen wij de cheque van het Jan Linders Fonds voor het eerste half jaar van 2019, een lekker ijsje en een klein behendigheidsspelletje.

Graag willen wij Jan Linders Molenakker, het Jan Linders Fonds bedanken voor hun bijdrage en inzet. Tevens willen wij onze jeugdleden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor het Jan Linders Fonds.

Wij zijn zeer vereerd dat de medewerkers van Jan Linders Molenakker "Scouting St. Maarten" hebben gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2019. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor scouting St. Maarten. Uiteraard zullen wij in 2019 regelmatig in of bij de Jan Linders Molenakker aanwezig zijn met diverse activiteiten. Zo gaan de bevers op 9 maart bij Jan Linders lekker koken. Kom gerust eens kijken!!! Wij willen de medewerkers van Jan Linders Molenakker alvast bedanken voor hun inzet voor scouting St. Maarten.