Halloween en Sinte Merte

BELANGRIJKE MEDEDELING

Helaas, Pindakaas. Corona gooit veel roet in het eten. Vandaar dat we een aantal moeilijke beslissingen hebben moeten nemen.

Dit jaar gaan zowel de jaarlijkse Halloweentocht van 31 oktober, als de jaarlijkse Sinte Merte hoop, van 11 november, op ons terrein niet door.

Graag zien we jullie bij een van onze andere activiteiten!!

Annulering paaseierenactie

Helaas zijn wij genoodzaakt om de paaseierenactie 2020 te annuleren in verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus. Wij vinden dit echt ontzettend jammer, maar de gezondheid van u en onze leden vinden wij het allerbelangrijkste. Wij willen dan ook voorkomen dat er extra contacten ontstaan en zeker de extra handcontacten met o.a. contant geld. Met dit besluit volgen wij ook het advies van Scouting Nederland.

Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft en danken u voor uw steun. Volgend jaar staan wij weer voor u klaar met Paaseieren!

Met vriendelijke groet,

Jan Linders Molenakker

De stemweek was maar net begonnen, maar helaas is het Jan Linders Fonds genoodzaakt om de stemweek uit te stellen naar een nader te bepalen moment. Dit omdat het Jan Linders Fonds de gezondheid van de klant en de medewerkers het allerbelangrijkst vindt en extra handcontact in de supermarkt wil vermijden. Ook wil het Jan Linders Fonds graag dat de stemweek eerlijk verloopt, en ieder goed doel evenveel kans maakt op één van de drie extra cheques. De stemweek wordt op een nader te bepalen moment nog ingehaald.